Kolping Boys loot voor tweede keer in een seizoen voor districtsbeker tegen Roda’46

Zeist

Voor de tweede keer in een seizoen is voor het bekertoernooi in district West 1 Roda’46 als tegenstander van Kolping Boys uit de bus gekomen. De Oudorper eersteklasser trof in de vorige ronde de zondagploeg uit Leusden. Om de laatste zestien te bereiken dient Kolping Boys af te rekenen met de zaterdagploeg.

Bij de loting gisteren op het bondsbureau in Zeist werd duidelijk dat er ditmaal een uitwedstrijd op het programma staat voor Kolping Boys. Op 22 februari speelt de ploeg van trainer Marc de Wilde tegen de huidige nummer drie van zaterdag eerste klasse A.

Een dag later neemt AFC’34, de andere regionale vertegenwoordiger bij de laatste 32, het in Amsterdam op tegen het tweede team van AFC.

Overige wedstrijden: Scherpenzeel - RCZ, Huizen - Loosdrecht, Spakenburg 2 - HBOK, Olympia Haarlem - Zouaven, JOS/Watergraafsmeer - CSW, AFC (zat) - Volendam, DWOW - Montfoort, Zandvoort -Victoria, De Dijk - SDZ, Hollandia - IJFC, VVS’46- Roda’23, Purmersteijn (zat) -WVHEDW, Pancratius - De Merino’s, DHSC - Fortuna W.

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen