Proeverij de Open Keuken wint publieksprijs Hilversumse onderneming van het jaar

Hilversum

Het Hilversumse restaurant Proeverij de Open Keuken heeft dinsdagavond de publieksprijs Hilversumse onderneming van het jaar gewonnen. Het restaurant aan de Laanstraat liet Foodhall Mout en restaurant Chef aan de Werf achter zich.

Het restaurant aan het Weversplein werkt met zogenaamde ’proevertjes’. Dat zijn kleine internationale gerechtjes om te proeven. Deze hapjes zijn niet alleen te bestellen als voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht waardoor het een soort tapas worden. Dat dit geliefd is, blijkt wel uit het feit dat het restaurant de meeste stemmen kreeg van het publiek.

Street-artist/kunstenaar Eric van der Vegt werd op deze avond uitverkozen tot ’de uitblinker’. Dat is de juryprijs voor een ondernemer die het afgelopen jaar uitblonk op sociaal, cultureel en/of economisch vlak.

De Rabobank Business Award is een jaarlijks terugkerende prijs. Dit jaar werd de verkiezing niet alleen georganiseerd door BVHilversum en Rabobank Gooi en Vechtstreekmaar ook door Hilversum City Marketing en het Stadsfonds.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen

Video uitgelicht