Premium

Projectkoor richt zich op ’Viva la musica’

Projectkoor richt zich op ’Viva la musica’
Het koor in stemmig zwart-wit.
© Foto PR
Castricum

In verband met de voorjaarsuitvoering ’Viva la musica’ is Projectkoor Castricum, dat in december nog jubileerde, op zoek naar extra stemmen.

Na het uitverkochte tiende kerstconcert werkt het koor traditiegetrouw weer richting het maartoptreden. Daarbij wordt meestal uitgegaan van gemiddeld zeventig deelnemers uit de regio.

Bij ’Viva la musica’ wordt aandacht besteed aan enkele befaamde korte klassieke composities, evenals aan enkele werken uit het lichte genre. Als gastsolisten zullen meewerken Jolanda Vermolen en Harry Mooy, beiden bekend van de semiprofessionele musicalgroep The Cast, met leden uit heel Noord-Holland. Bovendien is er het eerste optreden van de regionale a capella-groep Just Men, ’een enthousiast mannenensemble met ongeveer vijftien leden’.

Gijs Braakman is de vaste pianist van Projectkoor Castricum en de muzikale leiding is in handen van Cees Brugman. De repetities zijn in de Protestantse Kerk Limmen, naast de unieke historische bollentuin ’hortus bulborum’. Dit gebeurt op de zaterdagen 29 februari, en 7, 14, 21 en 28 maart, van 10-12.30 uur. Het concert is daar op 29 maart om 14.30 uur.

De deelnemersbijdrage is 47,50 euro. Aanmelding en betaling via www.projectkoor-castricum.nl, uiterlijk 15 februari.

Meer informatie via genoemde website, of tele3foon 0251-670336 of 06-17354731.

Meer nieuws uit Kennemerland

Meest gelezen