Lezerscomplimenten

Het personeel van Deen in Limmen heeft een hart van goud, daar is dorpsgenoot Joke Beentjes zeker van.

Toen met de feestdagen in de winkel een wensboom stond, wenste zij voor haar zieke broer Nico dat hij goed uit een nieroperatie zou komen. Deen schonk een prachtige doos met lekkers, maar ongeschikt voor Nico. Toen Joke Beentjes dit aangaf, werd prompt een ander pakket vol verse biologische producten samengesteld. „Een dikke pluim voor Deen.”

Hans Anders Castricum

De neusvleugels van de bril van de heer of mevrouw Honingh uit Castricum waren stuk en niet meer te repareren. „Dus een andere bril, waar mijn eigen glazen in teruggeplaatst zouden worden. Een paar dagen later kreeg ik bericht dat het glas was gebroken en ik een gratis bril kreeg. Dat noem ik nog eens klasse van Hans Anders in Castricum.”

De Molen Leiden

Op fietsvakantie in Nederland in Dieren, viel op een zondag de crank van de fiets van Christiaan de Witt uit Leiden. Fietsenmakers waren er gesloten en ook maandag nog. „Daarom de fiets in de trein naar Leiden, op maandagmorgen gelijk om negen uur naar de fietsenwinkel de Molen in de Merenwijk. Binnen vijf minuten weer vastgezet en dat was service! Jammer dat de Molen het niet redt tegen de fietswebwinkels en moet stoppen. Bedankt Mark en je moeder!”, mailt meneer De Witt.

Bloksma Leimuiden

Van de prachtige keuken die Wim en Anneke Anholts uit Oegstgeest ruim drie jaar geleden kochten bij Bloksma Keukens in Leimuiden, werden in de loop der tijd de keukenkastjes steeds geler en gingen sommige vlekken er niet uit. „Wij waren eigenlijk al in staat om de deurtjes eraf te schroeven en te laten spuiten, maar dachten, toch maar even de keukenleverancier bellen. Die kwam heel snel kijken en gaf aan dat de deurtjes echt niet schoon te krijgen zijn en wellicht een ’maandagochtend’ verfbad hadden gehad. Hij ging dit kortsluiten met de leverancier van de frontjes en gaf direct al aan dat we waarschijnlijk allemaal nieuwe frontjes zouden krijgen, een keuken van zeven meter lang met héél veel laden en kastjes! Wat een vakmannen kregen wij over de vloer. Binnen een dag alle deurtjes eraf en er weer op gemaakt en alles opnieuw afgesteld, dus eigenlijk weer een nieuwe keuken na ruim drie jaar! Bloksma Keukens, chapeau!”

De Graaf Hoogwoud

De Graaf Mobiliteit & Welzijn in Hoogwoud krijgt lof van de familie Neefjes uit Spanbroek. Die schrijft: „Toen onze vader onmiddellijk een sta-op stoel nodig had, werd er dezelfde dag nog een showroommodel gebracht. En er werd voor hem een stoel besteld. Onze vader overleed plotseling een week later. We konden kosteloos en zonder moeite de stoel annuleren. Geweldige en vriendelijk service.”

Mediamarkt Alkmaar

José Haverkate uit Alkmaar is blij verrast door Mediamarkt Alkmaar. Ze was onthand omdat ze de oplader van haar telefoon bij haar dochter in Brabant had laten liggen. Het was zaterdag en ze vroeg of haar dochter hem snel wilde opsturen per post, maar dat zou niet eerder worden dan dinsdag. Op zondag is ze naar Mediamarkt gegaan en vroeg of zij misschien een ’leenlader’ hebben. De verkoper kon haar niet helpen en verwees naar het schap met laders. Ze schrok van de prijs en op dat moment kwam de floormanager naar haar toe . Of hij kon helpen... Na haar verhaal vroeg hij haar te wachten en kwam even later terug met een lader die zij zo lang mocht lenen. Woensdag bracht ze hem terug. ,,En in de tussentijd was ik erg geholpen met het mogen gebruiken van de ’leenlader’ van Mediamarkt.”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail het ons en vergeet niet uw adres erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsman

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.