Premium

Miljoenenschuld voor failliete beautyketen met vestiging in Alkmaar

Miljoenenschuld voor failliete beautyketen met vestiging in Alkmaar
De gesloten vestiging van Just Wellness aan de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar.
© Archieffoto JJFoto.nl/Jan Jong
Alkmaar

De voorlopige schuldenlast van de failliete beautyketen Just Wellness, met onder meer een gesloten vestiging aan de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar, bedraagt 2,5 tot 3 miljoen euro.

Zo laat curator mr. Flip Schreurs uit Eindhoven het Noordhollands Dagblad desgevraagd weten. Hij onderzoekt het bankroet van de schoonheids- en ontharingssalons, ook gevestigd in Amsterdam, Eindhoven, Den Bosch, Breda en Tilburg.

Doorstart

Bij Just Wellness waren 190 medewerkers in dienst, veelal parttimers. De curator bekijkt de eventuele mogelijkheden voor een doorstart.

,,Tot dusverre hebben zich gegadigden gemeld om een enkele vestiging over te nemen, niet voor het geheel.’’ Of de locatie in Alkmaar ook in de belangstelling staat, geeft hij niet prijs.

Schuldeisers

Via de website van advocatenkantoor Boels Zanders kunnen werknemers, schuldeisers, gedupeerden en overnamekandidaten zich melden.

Het filiaal van de beautyketen aan de Gedempte Nieuwesloot werd in september 2018 geopend en heeft veertien maanden gedraaid.

Lees ook: Alkmaarse vestiging van failliete beautyketen heeft slechts zestien maanden gedraaid: ’Er is gigantisch verbouwd en kwam na sluitingstijd altijd hele bubs meiden naar buiten’

Geen salaris

Medewerkers die sinds november vorig jaar geen salaris meer hadden ontvangen, hebben het faillissement van Just Wellness aangevraagd.

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen