Premium

Whatsappen naar afwezige winnaars van Westfriese Sportverkiezingen: organisatie denkt na over andere opzet evenement

De winnaars van de 26e Westfriese Sportverkiezingen poseren voor de fotograaf zodra de middag in schouwburg Het Park erop zit.
© Foto Marcel Rob
Hoorn

De Westfriese Sportverkiezingen zijn het jaarlijkse feestje waar de beste sporters van de regio van het afgelopen jaar in het zonnetje worden gezet. De laatste jaren ontbreken de feestvarkens alleen steeds vaker. En dus verschijnen er vaders, zussen, trainers of managers op het podium om de prijzen in ontvangst te nemen. Nog niet eerder waren er zo weinig genomineerde sporters aanwezig als zondag, toen de 26e editie van het sportgala werd gehouden in schouwburg Het Park. ,,Je moet niet per se willen vasthouden aan wat je hebt. Je moet je aanpassen aan de huidige tijd. We denken wel eens na over een heel andere opzet van dit evenement.’’

Marja van Dijk, Cees Deen en Reggie Hoost zijn de eerste die deze zondagmiddag door de presentatoren Chris Wobben en Gerard Berkhout worden uitgenodigd op het podium. De prijs voor de beste trainer van 2019 staat op het punt om uitgereikt te worden. Geen van de drie is hiervoor echter genomineerd. Ze nemen de honneurs waar voor respectievelijk Sander van Dijk, Johan Rutz en Ernesto Hoost.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen