Nick Zeijlmans versterkt defensie van ADO’20; verdediger komt over van Rijnsburgse Boys

Nick Zeijlmans.
© Foto ADO’20
Heemskerk

Nick Zeijlmans speelt volgend seizoen voor ADO’20. De 23-jarige verdediger komt over van Rijnsburgse Boys. In Heemskerk is hij de vervanger van Donny Rijnink, die stopt met topvoetbal.

De lange Alkmaarder begon met voetballen bij AFC’34. Daarna ging hij via AZ naar FC Volendam, waar hij het eerste elftal haalde. Een blessure strooide echter roet in het eten. Via OFC belandde hij dit seizoen in Rijnsburg. ,,Ik had twee jaar geleden al contact met Toan Tan van de technische commissie , maar omdat het toen al laat in het seizoen was, kwam het toen niet tot een overgang’’, aldus Zeijlmans. ,,We hebben al die tijd contact gehouden en nu was het het juiste moment. Ik kan bij ADO’20 op divisieniveau spelen en het is goed te combineren met mijn eigen activiteiten als trainer in de jeugd bij AFC’34.”

Zeijlmans is de eerste versterking voor seizoen 2020/2021. Dit seizoen is Jermaine Bregita nog lid geworden van ADO’20. De aanvaller komt over van FC Den Helder, waar hij topscorer van de regio was. In eerste instantie gaat hij zich melden bij Jong ADO’20.

Meer nieuws uit Sport Kennemerland