Jeugdvereniging in Breezand weet Wild Romance te strikken voor Terug naar de Aap

Wild Romance.© Archieffoto

Kirsten Koks
Breezand

Jongerenvereniging De Aap heeft voor hun reünie-avond Terug naar de Aap op zaterdag 25 januari 2020 de band Wild Romance weten te strikken.

In het verleden stond De Aap erom bekend dat er vaak rockbands optraden. Zo stond de begeleidingsband van Herman Brood ook al eens samen met hem op het podium bij de jongerenvereniging. Na zijn dood is Wild Romance blijven spelen en optreden. Tijdens Terug naar de Aap: Saturday Night at The Monkey komen ze naar Breezand met een repertoire van de grote bekende hits, gecombineerd met rocknummers van hun laatst verschenen album ’No Time’.

Terug naar de Aap is een avond die jaarlijks op de agenda staat. Een moment om herinneringen op te halen aan de eerste borrels die er werden gedronken en er gedanst werd tot in de late uurtjes. Op 25 januari zijn zowel de huidige leden van de jongerenvereniging als de oud-Aapers vanaf half negen welkom (toegang vanaf 18 jaar). De kaartverkoop start op 6 januari, tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn te koop bij slagerij Sander Duin in Breezand en bloembinderij Ma-d’r-Liefjes in Anna Paulowna

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.