Gezocht: inspirerende en speciale verhalen van jongeren voor Kanjers van Huizen 2019 [video]

Huizen

Vrijwilligerscentrale Huizen is voor een nieuwe editie van de Kanjers van Huizen op zoek naar inspirerende en speciale verhalen van jongeren die in 2019 iets hebben meegemaakt.

Zoals jongeren die zich inzetten voor een ander, een medaille hebben gewonnen in de sport, een eigen bedrijf zijn gestart, een belangrijke (school)prestatie hebben geleverd terwijl het thuis niet goed gaat, problemen hebben overwonnen of vrijwilligerswerk doen om anderen te helpen. ’Echte kanjers die de wereld mooier maken’, aldus de vrijwilligerscentrale. ’Ken of ben jij iemand met een bijzonder verhaal? En wil je dit verhaal met anderen delen?’

Connect

In samenwerking met Jongerencentrum Connect maakt Vrijwilligerscentrale Huizen een overzicht van de mooiste en meest inspirerende verhalen. ’Jongeren staan veelal negatief in het nieuws. Dat is jammer, want jongeren maken ook veel bijzondere dingen mee en veranderen met hun inzet de wereld om zich heen.’ Alle verhalen worden op een eigentijdse en creatieve manier gepresenteerd.

Aanmelden

Jongeren van 15 tot 25 jaar uit Huizen kunnen zich tot 8 december aanmelden bij Charlotte Tupang, c.tupang@vchuizen.nl. Bekijk hier de filmpjes en meer informatie.

De Kanjers van 2018 waren: Celine Fransberg, Dagmar Doorn, Bram Vermaas, Tim Blokpoel, Elodie Jansen & Emma Brugman, Alma Hunnik, Lara Campbell, Juliëtte Henselijn, Pim Beijer, Myrthe Putters, Ruben Harish, Rami Maagoul, Ibrahim Ahaddaden, Demi Brama, Afaf Sahraoui & Zohara Mahmoud.

Meer nieuws uit Gooi