Ook getuigenoproep door nicht van slachtoffer (18) mishandeling in Schagen

Richard Zut
Schagen

Drie verdachten die zondagnacht zijn aangehouden op verdenking van het bewusteloos slaan van een 18-jarige jongen op de Markt in Schagen, zijn na verhoor heengezonden.

Het slachtoffer is volgens politiewoordvoerster Jose van Dijk afkomstig uit ’een dorp in de gemeente Hollands Kroon’. ,,Na een melding troffen onze agenten hem bewusteloos aan op de grond. Nadat hij bij kennis kwam heeft hij zich met een hoofdwond moeten laten behandelen bij de Huisartsenpost.’’

De politie heeft direct gezocht naar mogelijke daders, waarbij drie jonge mannen zijn aangehouden en verhoord op het politiebureau in Den Helder. ,,Hun namen en gegevens zijn genoteerd en wij doen verder onderzoek naar de toedracht van deze mishandeling’’, aldus José van Dijk van de Politie Noord-Holland Noord, die getuigen oproept zich te melden via 0900-8844.

Ook een nicht van het slachtoffer, Sabrina Mattu-Olierook, roept via Facebook getuigen op om zich te melden. ,,Mijn neef liep met zijn vriendin en is van achter aangevallen. Ze hebben met z’n allen op hem in staan trappen. Hij heeft een zware hersenschudding, is overal bont en blauw, kan bijna niet praten en heeft een paar gekneusde ribben’’, zegt zij daarin onder meer.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.