Texel’94 loot Hovocubo, Zeemacht naar BE’79 voor de beker

Texel

Doelman Alexander Smit en trainer Martijn de Veij van Texel’94 hebben hun club in de kwartfinale van de zaalvoetbalbeker gekoppeld aan Hovocubo. Het thuisduel met de landskampioen uit Hoorn staat gepland voor 10 januari 2020.

Acht ploegen maken nog kans op de landelijke beker. Daaronder zijn nog slechts drie eredivisionisten en zeker is al dat dat er in de halve eindstrijd nog hooguit twee zijn. Op de KNVB Campus in Zeist zorgden de goalie en coach van Texel’94 dinsdagavond immers ook voor een kwartfinale tussen FC Eindhoven en asv Lebo. Dit betekent een treffen tussen de bekerhouder uit Brabant en de Amsterdamse koploper van de hoogste zaalvoetbalklasse.

Zeemacht is de laatste club uit Noord-Holland die nog kans maakt op de beker. De Helderse eerstedivisionist mag zich in het Brabantse Berkel-Enschot bij de laatste vier van het toernooi proberen te scharen ten koste van BE’79, de koploper van de eerste divisie B.

De kwartfinales zijn vastgesteld voor 10 januari. De totale loting: ZVV Ede-LZV Kuypers, BE’79-Zeemacht, FC Eindhoven-ASV Lebo, Texel’94-Hovocubo.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland