Premium

Veikko Hansen per direct weg bij Compaen: ’Ze hebben me persoonlijk geraakt’

De vrouwenselectie van Compaen, op de foto een moment uit het competitieduel eerder dit seizoen tussen het tweede (blauw) en het eerste, staat niet langer onder leiding van een tweemanschap.
Oostzaan

Veikko Hansen heeft Compaen per direct verlaten. De oefenmeester van verschillende vrouwen- en meisjesteams van de Oostzaanse volleybalvereniging zag vanwege een meningsverschil geen toekomst meer bij de club. ,,Ze hebben me persoonlijk geraakt’’, aldus de teleurgestelde trainer.

,,Het komt er kort op neer dat er dingen zijn gezegd die mij persoonlijk hebben geraakt’’, licht Hansen zijn vertrek toe. ,,Er was een discussie met de technische comissie over een onbenullig onderwerp, waarin ik wel scherp mijn mening heb gegeven. Dat is niet in goede aarde gevallen.’’ Hansen is daarna nog wel op gesprek gegaan om het voorval uit te praten, maar daarin voelde de ervaren trainer te weinig vertrouwen om door te gaan. ,,Eerlijk gezegd had ik ook vanuit de rest van de vereniging op wat meer bijval gerekend. Afgezien van de spelers natuurlijk.’’

Meer nieuws uit NHD

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.