Speciale dans bij liedje ’Zwaai naar Sint’ voor intocht van Beverwijk

De hoofdrolspelers van Totally Dance in de sinterklaas-videoclip.
© Foto Merijn Veldhuis
Beverwijk

Dansers van de Beverwijkse dansschool Totally Dance hebben voor de intocht van Sint-Nicolaas, zaterdagavond in de haven van Beverwijk, een speciale videoclip gemaakt. Het liedje heet ’Zwaai naar Sint’.

Zwaai naar Links/Zwaai naar Rechts/Zwaai naar Piet en naar de Sint/Zwaai naar Links/Zwaai naar Rechts/Ja, ik hoop dat hij ons vindt/Als wij als onze handen heen en weer laten gaan/Ziet Sint ons misschien staan

Zo luidt het refrein van het liedje ’Zwaai naar Sint’ dat zaterdagavond zal klinken op de kade in Beverwijk. Totally Dance treedt op. De choreografie is zo gemaakt dat iedereen makkelijk mee kan dansen. Vlak voordat sinterklaas en zijn pieten arriveren, wordt het dansje met alle bezoekers geoefend.

Maar alle kinderen kunnen nu al thuis oefenen. Er is een videoclip gemaakt die te zien is op website van de Beverwijkse intocht. Het filmpje start met vijf kinderen van Totally Dance die een sleutel vinden. Deze sleutel blijkt van het Kennemer Theater in Beverwijk te zijn en ze besluiten stiekem het theater in te sluipen voor een optreden. Tijdens het oefenen komen er steeds meer kinderen bij. Uiteindelijk dansen ze met z’n allen op het hoofdpodium van het theater. In het dansje wordt natuurlijk veel gezwaaid, van links naar rechts.

Kijk voor de videoclip en meer informatie over de sintintocht in Beverwijk op de website:

www.sinterklaasbeverwijk.nl

Meer nieuws uit Kennemerland