Grote isolatieactie in Castricum

Castricum

Lokale energiecoöperatie CALorie en de gemeente Castricum zijn begonnen met een grootschalige inkoopactie voor vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Deze actie wordt georganiseerd in samenwerking met Winst uit je woning.

Alle woningeigenaren met een eigen dak ontvangen een brief met informatie over de actie. Door de grootte van het project, is het mogelijk aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven op www.calorieenergie.nl/isolatieactie

Met vloerisolatie en isolatieglas wordt er energie bespaard en wordt het huis een stuk comfortabeler. Met vloerisolatie zal een woningvloer warmer aanvoelen, waardoor de bewoner minder last van koude voeten en tocht ervaart. Spouwmuurisolatie levert veel op en kost relatief weinig.

Huiseigenaren die twee of meer isolatiemaatregelen afnemen, kunnen met de ’Subsidie Energiebesparing Eigen Huis’ van de Rijksoverheid tot maximaal 20 procent subsidie krijgen op de kosten.

Er zijn twee informatieavonden. Beide beginnen om 19.30 uur. Op 18 november in Vredenburg, Dusseldorperweg 64, Limmen en op 20 november in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Castricum.

Meer nieuws uit Kennemerland