Overval Domino’s Pizza in Heerhugowaard, politie zoekt drie mannen met wapen

© Foto’s DNP.NU
1/6
Heerhugowaard

Aan de Raadhuisstraat in Heerhugowaard is donderdagavond een overval geweest bij Domino’s Pizza. Hierbij is geld buitgemaakt. De politie zocht naar drie mannen die ook een wapen bij zich zouden hebben.

Rond 20.15 uur kwamen drie mannen met gezicht bedekkende kleding de zaak binnen. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich en bedreigde hiermee een medewerker. De andere twee klommen over de toonbank. Het personeelslid moest vervolgens in een zak de kassalade legen. Het drietal ging er uiteindelijk via de achterzijde van de pizzeria vandoor. Niemand raakte gewond.

De politie heeft gegevens genoteerd van enkele personen die na de overval aanwezig waren bij de zaak. Er ontstond hierbij een woordenwisseling met een personeelslid van Domino’s Pizza. Dit personeelslid had tegen de politie gemeld dat hij op straat een aantal personen dacht te herkennen als daders van de overval, maar begon later toch te twijfelen. De politie heeft dan ook niemand aangehouden.

Het slachtoffer verklaarde dat één van de overvallers een donkere huidskleur heeft, rond de 1,75 meter lang is en een lange jas tot aan de knie droeg. De andere twee zouden een licht getinte huidskleur hebben en droegen beide een korte zwarte jas.

Er werd rond 20.30 uur een burgernetactie gestart die om even voor 22.00 uur werd beëindigd. De politie wil graag in contact komen met getuigen van de overval.

De politie roept mensen op die de verdachten zien met 112 te bellen en zelf verder geen actie te ondernemen.

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen