VVH/Velserbroek weer met beide benen op de grond na afgang tegen RKDES

VVH/Velserbroek weer met beide benen op de grond na afgang tegen RKDES
Velserbroek

Aan de goede reeks van VVH/Velserbroek is een einde gekomen. Tegen RKDES werd met 0-5 verloren.

,,Vroeg of laat loop je hier tegenaan. Dat moment was nu. We zaten in een goede flow maar dit verlies is meer dan terecht”, prees Jeroen de Vries de tegenstander.

VVH kwam matig voor de dag en de gasten uit Kudelstaart waren veel gretiger. Het leidde tot een grote nederlaag waar VVH niets tegenin te brengen had. ,,Als we honderd procent hadden gehaald uit de kansen, hadden we nog geen vijf keer gescoord”, zei De Vries hierover. ,,We staan weer met beide benen op de grond en hebben nog steeds meer punten dan iedereen had gedacht. Hopelijk komen we hier sterker uit.”

Bloemendaal heeft de tweede plaats op de ranglijst steviger in handen na de 5-0 winst op Zwanenburg. ,,We hebben prima gespeeld en weinig weggegeven. Dat heeft zich uitbetaald”, zei trainer Tim Joon.

Bij rust stond het al 2-0 voor Bloemendaal door treffers van Friso Jager en Larse van Eck. ,,Zwanenburg speelt een leuk spelletje maar ze houden het niet lang vol. Daarna gingen we er echt overheen”, had een tevreden Joon gezien. Tim Beeren (2x) en Koen Beeren zorgden voor de 5-0.

VSV leed een onnodige 3-2 nederlaag op bezoek bij WVC uit Roelofarendsveen. ,,Ik kan niet tegen mijn verlies maar dit is onbegrijpelijk. Als we hun de hele wedstrijd aan de bal laten, scoren ze nog niet. Maar we geven ze gewoon weg”, is David Zonneveld niet te spreken over zijn ploeg.

Het was sowieso een vreemde uitslag gezien het wedstrijdverloop. VSV kwam namelijk wel met 0-2 voor. Zonneveld: ,,Na counters had het wel 0-4 of 0-5 moeten zijn voor ons. Elke aanval werd niet goed uitgespeeld. En dan denk je in ieder geval nog een punt over te houden en scoren zij na een dekkingsfout in de 90ste minuut de 3-2”. Voor VSV scoorden Twan de Zwart en Daan Tervoort.

Van Nispen kwam na een sterke tweede helft net te kort tegen De Kennemers: 2-3. „De eerste helft waren we onder de indruk van de tegenstander ’’, zag trainer Roy Schulpzand. ,,Maar na rust heb ik een goed Van Nispen gezien.’’

Stan Damen en Cody Zonneveld tekenden zondag voor de doelpunten aan de kant van de vereniging uit De Zilk.

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Meest gelezen