White Stones wacht nog op de ommekeer

Egmond aan Zee

In het vorige seizoen was TPP/Feyenoord een van de tegenstanders waar White Stones in eigen huis een overwinning tegen wist te behalen.

En ook nu was er hoop dat tegen de Rotterdammers wellicht de hatelijk nul zou kunnen worden weggewerkt. Het zat er ook wel in sporthal De Watertoren, maar op het einde spraken de cijfers in het voordeel van de bezoekers. Het werd 1-6.

Een geflatteerde uitslag dat wel, vertelde coach Rogier Bunink. ,,Vlak voor tijd gingen we bij een 1-3 achterstand met een extra veldspeler spelen. Dat ging echter volledig mis en zij scoorden drie keer in een minuut.”

Tot dan toen was het wel een echte wedstrijd geweest. TPP/Feyenoord had tot dan toe ook nog maar een punt vergaard en dat was in de vorige speelronde, uit bij FC Marlène. White Stones bleek dan goed opgewassen tegen de bezoekers en maakte er een echte wedstrijd van. Huub Sprenkeling scoorde namens de thuisclub, door attent een corner binnen te tikken. En ook in de tweede helft kregen de Egmonders meerdere kansen. ,,Het was ook gewoon een leuke, spannende wedstrijd: , stelde Bunink. ,,Maar helaas verliezen hem. Echt zonde.”

Voor de komende weken volgen er voor de Egmonders bovendien een paar pittige klussen, om te beginnen een uitduel bij landskampioen Hovocubo.

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen