Premium

’Ondernemingsprijs’: Zo Zaans, Bonbon Atelier N. Limmen

René Limmen (voor) en rechts IJda Deubel.
© Foto Ella Tilgenkamp
Zaandam

De lat ligt hoog bij Bonbon Atelier N. Limmen. „We willen een echte naam zijn, een kwaliteitsmerk.” De vergelijking doemt op met de bekendheid van prestigieuze Belgische merken, maar in eigen land is Limmen al een gevestigde naam. „Stap voor stap ontdekken grote afnemers en consumenten onze bonbons. En we maken ze nu zelfs suikervrij”, zegt directeur René Limmen.

Bij de chocolademakerij aan de Tienlingstraat in Zaandam staan de volle dozen overal opgestapeld; in het magazijn, de hal tot in het kantoor. „Het is nu de drukste tijd, met sinterklaas en Kerstmis. De vraag naar bonbons en seizoenschocolade groeit. Daar komen ook bonbons als relatiegeschenken bij. Op piekmomenten is het te klein”, overziet Limmen de korte termijn.

Meer nieuws uit Zaanstreek