Telstar heeft in Helmond een mooie overwinning geboekt op Helmond Sport: 1-4

Helmond

Telstar won vrijdag in Helmong met 1-4. Bij rust stond het al 0-3 voor de ploeg van Andries Jonker. Telstar-spits Reda Kharchouch was bij alle drie de doelpunten betrokken. Bij de openingstreffer toonde hij zijn technische klasse door met een sierlijk pirouette de defensie van Helmond Sport in de luren te leggen.

Aanvalsmaatje Elayis Tavsan hoefde de bal alleen nog maar in te tikken. Bij de 2-0 was Kharchouch de juiste man op het juiste moment en maakte de voorzet van Senne Lynen simpel af.

Net toen Helmond Sport door slecht uitverdedigen van Telstar twee keer dichtbij de aansluitingstreffer was, sloeg Kharchouch weer toe met een kopbal uit een vrije trap van Benaissa Benamar.

In de tweede helft bleef Telstar dominant. In de 69e minuut was het Marcus McGuane die Telstar vanaf elf meter op 4-0 bracht. Diego Spenvangers strafte geklungel van Telstar in de defensie af en maakte er 1-4 af.

Man of the match Kharchouch was toen al gewisseld. Hij werd in de 58e minuut gewisseld voor Richelor Sprangers en kreeg rust voor de bekerwedstrijd tegen Koninklijke HFC, komende dinsdag.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen

Video uitgelicht