Afgescheurde kruisband voor Zakaria el Azzouzi van FC Volendam

Volendam

Zakaria el Azzouzi komt dit seizoen niet meer in actie. Een mri-scan heeft uitgewezen dat de aanvaller van FC Volendam een kruisband heeft afgescheurd.

El Azzouzi, één van de belangrijkste aankopen deze zomer van de eerstedivisionist, liep de knieblessure vorige week op de training op na een confrontatie met doelman Nordin Bakker. Nog even werd gehoopt dat de kwetsuur meeviel, maar een vrijdag uitgevoerd onderzoek wees uit dat El Azzouzi, die in het verleden onder meer uitkwam voor Ajax, Twente en Sparta, binnenkort geopereerd moet worden. Voor het herstel staat minimaal negen maanden

El Azzouzi slaagde er in Volendam overigens nog niet in de hooggespannen verwachtingen waar te maken. Na enkele seizoenen vooral als bankzitter te hebben gefungeerd, hoopte hij bij de eerstedivisionist zijn carriêre een nieuwe impuls te geven. Met trainer Wim Jonk had hij bij Ajax al succesvol samengewerkt.

El Azzouzi had in de eerste tien wedstrijden telkens een basisplaats, aanvankelijk als diepe spits, later iets meer ’hangend’. Zijn productie bleef steken op een treffer.

Meer nieuws uit FC Volendam

Meest gelezen