Trainer Raymond Bronkhorst na dit seizoen weg bij ADO’20

Trainer Raymond Bronkhorst na dit seizoen weg bij ADO’20
Raymond Bronkhorst (rechts) voor Cambuur in duel met Telstar-verdediger Anthony Correia, de huidige trainer van Odin’59.
© Archieffoto
Heemskerk

Raymond Bronkhorst is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van ADO’20. De Heemskerkse oud-prof wil een volgende stap maken in zijn carrière.

Bronkhorst is al voor het zesde seizoen actief als trainer van ADO. De laatste drie jaar is hij hoofdtrainer van de Heemskerkse club uit de derde divisie. Daarvoor was hij assistent en hoofdcoach van het tweede team van ADO. Zodoende werkt hij met sommige spelers al flink wat jaren. ,,Dan is het goed, ook voor de spelers, om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan’’, aldus de oud-voetballer van FC Groningen en Cambuur in een eerste reactie. ,,Ik heb nog geen andere club. Natuurlijk heb ik wel voorkeuren, ik ben ambitieus en wil ook voor mezelf steeds een stapje beter. Ik ga daar de komende tijd mee aan de gang, maar ondertussen focus ik me ook gewoon op ADO’20.”

Ook assistent-trainer Winston Daniels is bezig aan zijn laatste seizoen. De oud-speler van AZ uit Heemskerk heeft aangegeven dat het trainersvak hem teveel tijd kost. Naast zijn baan als boekhouder heeft hij sinds kort zijn eigen onderneming in sportmassage en acupunctuur.

Meer nieuws uit Sport Kennemerland

Meest gelezen