Afval- en reststoffenbedrijf Van der Stelt uit Beverwijk overgenomen

Beverwijk

Het in de opslag en transport van afval- en reststoffen gespecialiseerde bedrijf Van der Stelt, met het hoofdkantoor in Beverwijk, is in handen gekomen van Scheybeek. Dat is het investeringsvehikel van de Beverwijkse ondernemer Dick Burger.

Oprichter Jan van der Stelt heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil het wat rustiger aan doen. Hij heeft 80 procent van de aandelen verkocht aan Burger.

Na de verkoop wordt Edgar Immink algemeen-directeur. Bij Van der Stelt werken zestig personeelsleden, verspreid over de vestigingen in Beverwijk, Slootdorp, Drechten en Exloërmond. Dagelijks rijden zo’n veertig wagens van Van der Stelt door het land.

Van der Stelt maakt mogelijk dat afvalstoffen, reststoffen van industrie en bedrijfsleven uit binnen- en buitenland, als organische meststoffen hun weg vinden naar vooral akkerbouw en veehouderij in het land.

,,Ik weet dat het voor klanten en medewerkers een positieve stap is om verder te gaan binnen de Scheybeeck-familie”, aldus Van der Stelt.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen