Premium

Hovocubo met kopzorgen aangekomen in Wit-Rusland

Een ’gehavend’ Hovocubo werkte dinsdagavond de eerste training af in Sportpaleis Urucca in Minsk. Woensdag beginnen de Hoornse zaalvoetballers hier aan poule 7 van de Champions League.
© Foto HMC
Minsk

Hovocubo begint woensdagavond aan de Champions League zonder keeper. Althans, in grote delen van de eerste poulewedstrijd zal het doel leeg zijn. Het is het gevolg van de personele problemen waarmee de zaalvoetballers dinsdag aankwamen in Minsk.

,,Doodziek ben ik ervan. Al anderhalve week lang’’, zegt Sander van Dijk in aanloop naar de eerste training op Wit-Russische bodem over de blessures van Yoshua St. Juste en Mats Velseboer. En als de afwezigheid van de twee internationals de trainer al niet voldoende reden tot kopzorgen geeft, dan doet de afwezigheid van Amir Molkarai en Appie Attahiri dat wel. In het laatste duel van de voorronde van het Europese bekertoernooi liepen zij tegen geel aan terwijl ze al ’op scherp’ stonden. En dus zitten zij woensdagavond een schorsing uit als Hovocubo het opneemt tegen FC Stalitsa.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland