Premium

’Horeca-ondernemer moet een duizendpoot zijn’

’Horeca-ondernemer moet een duizendpoot zijn’
Chris van Alphen van JustHoreca adviseert horeca-ondernemers over hoe zij hun bedrijf kunnen optimaliseren, maar ook hoe zij medewerkes aan zich kunnen binden.
© Foto Wim Egas

Als horeca-ondernemer (m/v) moet je van alle markten thuis zijn. Zo veel talenten verenigd in een en dezelfde persoon, eigenlijk kan dat niet. En toch: met een beetje hulp van buiten is het allemaal wél te doen. JustHoreca in Zaandam biedt een ’eigen’ opleiding SVH-kok, heeft een flexpool van 120 koks voor de horeca, organiseert keukenteams en adviseert horeca-ondernemers en -bedrijven. ,,De eerste winst zit vaak in eigen huis’’, zegt mede-eigenaar Chris van Alphen.

Van Alphen kent en hérkent de recente commotie over het grote verloop onder horecamedewerkers en de moeilijkheid om die wisselingen op de vangen. Geen personeel, geen omzet, geen inkomsten. ,,In essentie ...

VERDER LEZEN?

Altijd en overal toegang tot onze beste artikelen.

Meer nieuws uit Zaanstreek

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editie



Volg ons