Griezelen op Halloweenfair in Hem

Bezoekers van de Halloweenfair komen angstaanjagende kinderen tegen.
© Foto Stichting in Hem
Hem

Voor de vierde keer wordt zaterdag 12 en zondag 13 oktober de Halloweenfair in Hem gehouden. De fair bestaat uit een markt, een spookhuis voor kinderen, speciale Halloweenspelletjes en optredens.

Op de markt worden onder meer streekproducten, beauty en wellness-artikelen, sieraden, kleding, en tuindecoratiespullen aangeboden. Het terrein rond de toren in het dorpscentrum wordt aangekleed in Halloweensfeer.

Melkfabriek

Het spookhuis is dit jaar voor het eerst niet meer in de leegstaande Hemschool. Dit keer wordt het spookhuis met griezelsteeg ingericht in de oude melkfabriek De volharding. Op dit terrein zijn voor het publiek ook oldtimers te zien. Bezoekers meedoen aan een workshop pompoen uithollen.

Goochelaar Jordi vertoont zaterdagmiddag zijn goochelkunsten voor kinderen. Zaterdagavond treedt zangeres Esmee Metten op. Ook musicalvereniging Zwaag geeft een optreden om de musical The Addams Family in januari 2020 te promoten. Gymnastiekvereniging SVH uit Hem-Venhuizen verzorgt zondagmiddag een streetdance act. Kaatjesstip komt langs met haar poppen. En op de zondag geeft Yoga & Theaterschool Joost van Eijk uit Grootebroek een voorstelling.

De Halloweenfair in Hem start zaterdag 12 oktober om 15 uur en duurt tot 21 uur en is op zondag 13 oktober van 11 tot 17 uur. De fair is gratis toegankelijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer nieuws uit West-Friesland