Premium

Gaten in muren: ’Ja er moet nog veel gebeuren bij RWZ’, constateert nieuwe trainer Levinho Wijdenbosch

Levinho Wijdenbosch: ,,De spelers van RWZ mogen hun borst natmaken bij mij, want ik geef intensieve conditietrainingen.”
© Foto Ronald Goedheer
Zaandam

Over een week start de voetbalcompetitie bij de amateurs. Voor het Zaandamse Rood-Wit Zaanstad is bijna alles anders. Diverse nieuwe spelers, Levinho Wijdenbosch als nieuwe trainer én een nieuw complex. RWZ hoopt, als de deadline gehaald wordt, op zondag 29 september op sportpark Poelenburg de eerste officiële thuiswedstrijd te spelen.

Er wordt getraind op het kunstgras van het oude Zilvermeeuwen-complex, maar tot nu toe is dat slechts een van de weinige voorzieningen. Op de dag van het interview met Wijdenbosch is de kantine nog verre van af en zitten er nog gaten in de muren van de kleedkamers, waarvan bovendien de deuren niet dicht kunnen. Ook zijn nog niet alle douches aangesloten. „Ja, er moet nog aardig wat gebeuren”, aldus de oefenmeester. „Maar als straks alles klaar is, mogen we echt trots zijn op ons nieuwe complex. Je moet niet vergeten dat het bijna twee jaar leeg heeft gestaan.”

Meer nieuws uit Sport Zaanstreek

Meest gelezen