Oude Raadhuisplein weer middelpunt van Huizerdag

Oude Raadhuisplein weer middelpunt van Huizerdag
Beeld van de Huizerdag, editie 2016.
© Archieffoto: Studio Kastermans
Huizen

Het Oude Raadhuisplein in Huizen vormt vrijdagavond en zaterdag weer het middelpunt van de Huizerdag.

Vrijdagavond staat van half zes tot half elf weer ’Het Huizer Voorproefje’ op de agenda. Met lekkere drankjes, hapjes, dans (Swining Seniors, Kids Dance), muziek (Trio Sinem, DJ Peter Helmus, coverband Band ’Toon’) en een modeshow van diverse centrumwinkeliers.

Zaterdagochtend om elf uur wordt het startschot gelost voor de Huizerdag. Een kwartier later begint op Plein2000 het programma van Sportplatform Huizen met diverse demonstraties. Daar is ook en bungee-trampoline. Vier mensen kunnen tegelijkertijd tot wel tien meter hoog de lucht in springen. Van een tot vijf uur is er een middagpodium met zang en dans.

Tijdens de braderie in het Oude dorp, die al om tien uur van start gaat, staan diverse kinderattracties op het Oude Raadhuisplein.

Vanaf het podium presenteert DJ Peter Helmus het muzikale podiumprogramma. En op de Naarderstraat draait de kermis op volle toeren.

Plein 2000

Als om vijf uur ’s middags de activiteiten in het Oude Dorp afgelopen zijn, verplaatst het evenement zich naar het Plein 2000 voor het avondprogramma - start om 19.00 uur - met wisselende optredens van DJ Charles, The Night Flight en de Gebroeders Rossig.

De Huizerdag wordt om half twaalf beëindigd.

Meer nieuws uit Gooi

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons