Enkhuizen podium ’Tijd voor Max’

Enkhuizen

Het televisieprogramma ’Tijd voor Max’ gaat vanaf maandag 2 september voor de vierde keer een maand het land in om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Vanaf 16 september gebeurt dat een week lang vanuit Enkhuizen.

De presentatoren Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel verruilen de studio in Hilversum voor buitenlocaties in alle windstreken van het land. In de derde week, vanaf 16 september, strijkt de Tijd voor Max-karavaan neer in Enkhuizen. Op de derde donderdag in september vindt zoals elk jaar sinds 1906 in Enkhuizen de Enkhuizer Harddraverij plaats, een spannende korte-baandraverij met authentieke rijtuigen.

De deelnemers strijden om de grote prijs van Enkhuizen. Tijd voor Max besteedt hier aandacht aan. Muziek wordt in Enkhuizen verzorgd door onder anderen Iris Kroes, die haar nieuwste single ten gehore brengt. Ook de 3JS zijn er, net als Sjors van der Panne, die vanuit Enkhuizen ’nog een nieuwtje brengt’. Tijd voor Max op toer Enkhuizen wordt voor de eerste keer uitgezonden op 16 september op NPO-1.

Meer nieuws uit West-Friesland

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons