Drie mooie meiden uit de Noordkop op de catwalk tijdens de finale van de Miss Callantsoogverkiezing 2019

Wijnalda (links) en Plukker (tweede van rechts) met de andere finalistes.© foto ravi burema

Van onze verslaggever
Groote Keeten

In de finale van de Miss Callantsoogverkiezing staan maandag 26 augustus in totaal drie meiden uit de regio op de ’catwalk’ in Brekers in Groote Keeten.

Tijdens de laatste halve finale slaagden Tohar Wijnalda uit Julianadorp en Mandy Plukker uit Schagen erin zich te plaatsen voor de grote finale die aanstaande maandag plaats vindt.

De missen die zich tijdens de eerste halve finale wisten te plaatsen voor de eindstrijd. Uiterst rechts Brigitta Kikkert uit Den Helder.© Foto ravi burema

Birgitta Kikkert uit Den Helder had zich tijdens de eerste halve finale al geplaatst. Denise Duifs uit Schagen en Amber Mooy uit Kolhorn konden niet doordringen tot de finale.

Lees ook: Helderse Birgitta pakt finaleplek in eerste halve finale verkiezing Miss Callantsoog 2019

Tijdens de laatste halve finale gingen ook Jana Spieker uit Zaandam en Sophie van Dam 18 jaar uit Hoorn door naar de grote finakle van aanstaande maandag.

Tijdens de finale tonen de kandidaten zich eerst aan het publiek in badmode. Daarna komen ze in avondkleding op de catwalk. Daarbij zijn mooie prijzen te verdienen. Zo mag de winnares een half jaar in een splinternieuwe auto rondrijden en krijgt ze een reischeque ter waarde van vijfhonderd euro. Vorig werd Sofie Witteveen uit Leeuwarden Miss Callantsoog.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.