Met kussens, dekens en picknickmanden naar de film in Park De Oude Kwekerij

Met kussens, dekens en picknickmanden naar de film in Park De Oude Kwekerij
Film bij de mini-arena van Park de Oude Kwekerij.
© Archieffoto/Luciënne van der Stouwe
Alkmaar

Naar de film in de open lucht: het kan zaterdag 24 augustus weer in Park De Oude Kwekerij, tussen de Bergerhof en de Bergermeer.

Nomadische Cinema Het Moment heeft als seizoensopening ’Do the right thing’ op het programma staan.

Het in 1989 uitgebrachte werk van Spike Lee wordt vooraf gegaan door muziek van Niel Raskin. Hij speelt muziek uit de film en nummers die daarop betrekking hebben.

Het publiek zit op een arena van tegels en gras. Met een van huis meegenomen een kussen, deken en picknickmand kan het nog beter worden volgehouden. Bij het Parkhuis van De Oude Kwekerij kan een drankje worden besteld.

Zon onder

De filmvertoning begint wanneer de zon onder gaat en het donker wordt. Dat is dan rond kwart voor negen. Vanaf 19 uur kan een gratis entreebewijs worden opgehaald bij de entree van het park.

Als het maximum aantal van 120 bezoekers is bereikt, is het daarna niet meer mogelijk om plaats te nemen op de tribune. Reserveren is niet mogelijk.

Uiterlijk twee dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Dit staat dan op www.facebook.com/hetmoment. net, www.parkdeoudekwekerij.nl en facebook van Park de Oude Kwekerij

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen