Showhero met Ali B en Jan Smit in Cultuurkoepel Heiloo

Ali B is een van de bekende namen die naar de Cultuurkoepel komen.
© Archieffoto
Heiloo

Bekende namen als Ali B en Jan Smit maken op zaterdag 14 september hun opwachting in de Cultuurkoepel in Heiloo. Zij treden op tijdens de tweede editie van Showhero Di Fiorentina Theater.

Stichting Showhero organiseert evenementen om mensen met een beperking een podium te bieden en ze de dag van hun leven te geven. Zo namen de mensen van Showhero in 2017 een weekend lang een Alkmaars hotel over en vindt in oktober voor de negende maal de jaarlijkse talentenshow Showhero in Theater de Beun in Heiloo plaats. Daarnaast helpt Showhero talenten met een beperking hun dromen waar te maken.

Vorig jaar is samen met de Heilooër ijssalon Di Fiorentina het evenement Showhero Di Fiorentina Theater opgezet. Samen met Showhero-talenten beklommen toen onder anderen OG3NE en Sanne Mallant het podium van de Cultuurkoepel voor gezamenlijke optredens. Zij zijn er dit jaar ook weer en krijgen nu dus gezelschap van Ali B en Jan Smit.

De opbrengst van de avond gaat naar Showhero, De Vijfhoek, Patrick Rupsam en Restaurant STOER. Tickets à 57,50 euro zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl of bij Ed van Baar van Di Fiorentina.

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen