Nieuwe uitbaters voor sportcafé in Wognum

Niels Rootlieb, Roy Kuiper en Judith Vijfvinkel van Sportcafé 19.
© Eigen foto
Wognum

Er komt meer sport op televisie, het interieur krijgt een opfrisbeurt en de kaart wordt wat aangepast. Het is de inbreng van de nieuwe uitbaters van het sportcafé in Wognum.

Judith Vijfvinkel gaat het sportcafé in De Bloesem uitbaten met Niels Rootlieb en Roy Kuiper. Als naam hebben zij gekozen voor Sportcafé 19. ,,Een mooie kans”, aldus Vijfvinkel. ,,Per 1 augustus zijn we officieel de nieuwe eigenaren. En op 1 september gaan we open.”

Deze maand gebruikt het drietal om het horecagedeelte van het multifunctionele centrum aan de Conferencelaan 19 onder handen te nemen. ,,We gaan ons meer richten op sport. Het is de bedoeling dat hier straks alle belangrijke wedstrijden op tv te zien zijn. Daarnaast wordt de kaart wat aangepast. En het interieur wordt opgefrist.”

Evenementen

Ze benadrukt dat voor de sportverenigingen alles bij hetzelfde blijft. ,,Zij zijn op de hoogte gebracht. De afspraken die met hen gemaakt waren, nemen we gewoon over. Ook grote evenementen, zoals de Edwin Evers Band op 21 december en de vrijmibo op 6 maart 2020 blijven we organiseren.”

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen