Oproep: mail uw ervaringen met de gehandicaptenparkeerkaart

© Foto ANP

Dagblad Waterland/Dagblad Zaanstreek duikt in de wereld van de gehandicaptenparkeerkaart. Een wondere wereld, zo is al gebleken uit een eerste vragenrondje langs de gemeenten in deze regio. Niet alleen de kosten voor de aanvrager lopen sterk uiteen, maar ook de parkeerrechten die aan zo’n kaart kunnen worden ontleend verschillen per gemeente.

De redactie komt graag in contact met houders van een gehandicaptenparkeerkaart over hun ervaringen. Bent u bij de aanvraag of het gebruik ervan aangelopen tegen opvallende, merkwaardige en in uw ogen onverklaarbare zaken of regels? Of mist u juist bepaalde regelgeving? Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om wat u in de ene gemeente wel mag met een kaart en in de andere gemeente niet?

Mail uw ervaringen naar redactie.waterland@nhd.nl of redactie.zaan@nhd.nl, vergezeld van uw naam, woonplaats en het liefst ook een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken (alleen voor gebruik door de redactie). Uw bijdrage kan worden gebruikt voor een artikel in de krant.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.