Til (AZ): ’Vertrek naar Spartak kwestie van tijd’ [video]

Guus Til.© ANP

ALKMAAR

In zijn waarschijnlijk laatste wedstrijd voor AZ scoorde hij niet, maar was Guus Til wel belangrijk bij de 3-0-zege op BK Häcken. De 21-jarige aanvoerder staat voor een overgang naar Spartak Moskou. AZ en de Russische topclub zijn in vergevorderde onderhandelingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Het is een kwestie van tijd", zei de middenvelder bij Veronica nadat hij met zijn club de derde voorronde van de Europa League had bereikt.

"Het was een mooie wedstrijd, we waren heer en meester met een paar speldenprikjes van de tegenstander."

Lees ook: AZ en Spartak Moskou in gesprek over Guus Til

Til besefte snel dat het weleens zijn laatste speelminuten zouden kunnen zijn geweest voor AZ. Na de 3-0 kreeg hij een applauswissel van trainer Arne Slot. "Ik ga de supporters en alles bij AZ wel missen. Ik ben hier opgegroeid en opgebloeid", aldus een zichtbaar emotionele Til.

Til, die tot op heden één interland speelde, voetbalt al sinds zijn jeugd bij AZ en lijkt nu een grote transfer te maken. "Het is lopende, voor meer informatie moet je bij Max zijn", verwees Til naar technisch directeur Max Huiberts.

Lees ook: AZ naar de Zwarte Zee na knappe zege in Zweden [video]

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit AZ

Meest gelezen