Premium

Hoe houd je 23 coalitiekikkers in een kruiwagen met een dossier als het Helderse stadhuis?

Acht hoofdrolspeleras in deze coalitie. Bovenste rij: Carlo Assorgia (partijleider Beter voor Den Helder), Tjitske Biersteker (lijsttrekker en wethouder ChristenUnie), Peter de Vrij (lijsttrekker en wethouder PvdA), Remco Duijnker (lijsttrekker en wethouder Seniorenpartij). Onderste rij: Michiel Wouters (lijsttrekker Behoorlijk Bestuur, nu wethouder voor Beter voor Den Helder), Kees Visser (lijsttrekker en wethouder VVD), Harmen Krul (lijsttrekker en fractieleider CDA), Pieter Kos (lijsttrekker en wethouder Stadspartij).

Acht hoofdrolspeleras in deze coalitie. Bovenste rij: Carlo Assorgia (partijleider Beter voor Den Helder), Tjitske Biersteker (lijsttrekker en wethouder ChristenUnie), Peter de Vrij (lijsttrekker en wethouder PvdA), Remco Duijnker (lijsttrekker en wethouder Seniorenpartij). Onderste rij: Michiel Wouters (lijsttrekker Behoorlijk Bestuur, nu wethouder voor Beter voor Den Helder), Kees Visser (lijsttrekker en wethouder VVD), Harmen Krul (lijsttrekker en fractieleider CDA), Pieter Kos (lijsttrekker en wethouder Stadspartij).© Archieffoto’s Peter van Aalst en George Stoekenbroek. De foto van Harmen Krul is een privéfoto.

Delano Weltevreden en Hedzer Faber

In Den Helder heb je een paar van die zekerheidjes. Er stroomt water door het Marsdiep, het is er zonniger dan elders en er is hommeles in de politiek. Maar nu? Nu even niet. Hoe komt het toch dat het zo on-Helders rustig is in die slangenkuil? En wat merken we daarvan?

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.