Dieven verzamelen straatnaamborden in Weesp

Dieven verzamelen straatnaamborden in Weesp
Weesp

Meerdere straatnaamborden zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gestolen in Weesp. De politie is op zoek naar twee vermoedelijke daders.

De politie kreeg rond 05.00 uur de melding dat het straatnaambord van de Achteromdwarstraat van de paal werd gehaald door twee mannen. Het bord werd tussen de geparkeerde fietsen gelegd. Vervolgens reden de mannen op een zwarte scooter weg. Even later kwamen zij terug om het bord op te halen. De melder had deze inmiddels veilig binnen gelegd. Na een zoekpoging reden de mannen weer weg.

Ook werden afgelopen nacht het bord van de Kostverlorenstraat, het bord van de Middenstraat en het bord van de Kromme Elleboogsteeg gestolen. Mogelijk werden deze straatborden weggehaald door dezelfde mannen.

De bestuurder van de scooter droeg een donkere jas en een donkergrijze broek. Verder droeg hij zwarte schoenen met een witte zoolrand en een zwarte helm. De tweede verdachte droeg een zwarte jas met een capuchon die licht is aan de binnenkant, een lichte broek en zwarte schoenen. Ook hij droeg een zwarte helm.

Mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws uit Gooi

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons