Mogelijk spullen vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn gevonden [video]

Sumanta Bansi.
Zoekactie naar Sumanta Bansi bij de Afsluitdijk.
© Foto Peter van Aalst
1/2
Hoorn

Bij de zoektocht naar de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn heeft de politie bij de Afsluitdijk spulletjes in het water gevonden, die mogelijk verband houden met haar verdwijning.

De spullen zijn uit het water gevist en worden nu onderzocht door de recherche, zo bevestigt politiewoordvoerster Jamie-Lee Roy.

Omdat er vaker spullen in het water gegooid worden, kan de politie op dit moment nog niet met zekerheid zeggen of ze daadwerkelijk iets met Sumanta te maken hebben. Ook wordt nog niet bekendgemaakt om wat voor spullen het gaat.

Lees ook: Grote zoekactie door politie op Afsluitdijk naar vermiste Sumanta Bansi (23) uit Hoorn [video]

De 23-jarige Surinaamse wordt al sinds zondag 18 februari 2018 vermist. Vlak daarvoor was ze erachter gekomen dat ze zwanger was.

De politie werd pas negen maanden later in kennis gesteld door een priester die met haar moeder had gesproken. Er werd direct een onderzoek ingesteld - onder meer in het Robbenoordbos - maar zonder succes.

Na uitzendingen van ’Opsporing Verzocht’ en ’Bureau NH’ kwamen tientallen tips binnen, waarna de politie op donderdag 4 juli met sonarapparatuur en een speciale hond is gaan zoeken in het haventje bij de Breezanddijk.

Lees ook: Alle vraagtekens blijven overeind: wat is er gebeurd met de verdwenen Hoornse studente Sumanta Bansi?

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen