Telstar verwelkomt vier nieuwe spelers; jeugdspelers van Feyenoord, AZ, FC Utrecht en Cambuur

Telstar verwelkomt vier nieuwe spelers; jeugdspelers van Feyenoord, AZ, FC Utrecht en Cambuur
© Ron Pichel Fotografie
Velsen-Zuid

Telstar heeft zich verzekerd van de komst van vier nieuwe spelers. Abdel Mounaim El Ouazzane, Zep Swijghuisen Reigersberg, Sam Aarts en Roscello Vlijter spelen komend seizoen bij Telstar.

Zij melden zich maandag op de eerste training van de witte leeuwen in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eerder vandaag werd al bekend dat Andries Jonker de nieuwe trainer van Telstar is.

Abdel Mounaim El Ouazzane komt over van Cambuur Leeuwarden. De 23-jarige doelman genoot zijn opleiding bij AZ. Zep Swijghuisen Reigersberg (19) komt van FC Utrecht. Daar maakte hij 12 doelpunten in 17 wedstrijden voor het onder 19-team.

Sam Aarts maakt de overstap van AZ naar Velsen-Zuid. Hij was sinds 2010 in dienst van de Alkmaarders en speelde afgelopen seizoen voor de onder 19.

Uit Rotterdam komt Roscello Vlijter. De 19-jarige buitenspeler kwam in 2016 vanuit Suriname naar Feyenoord. Zijn contract liep deze zomer af.

Wesley Zonneveld speelt komend seizoen niet meer Telstar. Hij vertrekt naar Scheveningen. De doelman kwam acht seizoenen uit voor de witte leeuwen. Of Donny van Iperen en Jasper van Heertum blijven is de vraag. Van Iperen liep stage bij het Deense Hobro IK. Die club heeft hem geen contract aangeboden. Hij wacht nog op een voorstel van Telstar. Van Heertum loopt juist stage bij De Graafschap, de nieuwe club van voormalig Telstar-trainer Mike Snoei.

Meer nieuws uit Telstar

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons