Hilversumse student een van de verleiders op nieuwe serie Temptation Island Vips

Hilversumse student een van de verleiders op nieuwe serie Temptation Island Vips
© foto Videoland
Hilversum

Hilversums student BB (spreek uit biebie) Hermann (23) is vanaf donderdagavond elke week verleider in Temptation Island Vips, te zien bij Videoland. ,,Wie weet wat eruit voortkomt”, zegt hij hoopvol.

Het is de tweede editie van deze serie ’Vips’ waarin vier relatief ’bekende stellen’ de ’ultieme relatietest’ ondergaan. De vier man komen op een eiland te midden van dertien schone dames, de vrouwen bij veertien knappe kerels. Op elk eiland moet dan in de loop der weken blijken wie bestand is tegen al dat aantrekkelijks om zich heen. De partners worden met camerabeelden van het andere eiland op de hoogte gehouden, als onderdeel van ’het spel’ vol hedonisme. De opnames waren in maart dit jaar op het Thaise eiland Koh Samui.

Hermann, die menig uurtje in de sportschool doorbrengt, is inmiddels terug, maar mag natuurlijk niets zeggen over de afloop. Wel dat het leuk was eens een tijdje in Azië te zijn. En nu ook publiciteit te krijgen, zo verwacht hij. Al timmert hij op dat vlak al een beetje aan de weg. Recent stond hij model voor de Gooische kalender van dierenasiel Crailo en de Horse & Hunk kalender voor Brooke Hospital for Animals NL, beide vanaf september te koop. Allemaal naast zijn studie hbo bedrijfskunde en accountancy. Waar hij onderwijs volgt wil hij liever niet in de krant. ,,Niet iedereen wil met zoiets geassocieerd worden.”

Hilversumse student een van de verleiders op nieuwe serie Temptation Island Vips
Hilversummer BB Hermann doet mee aan Tempation Island Vips.
© eigen foto

Dat anderen zo’n rol in zo’n programma helemaal niets vinden, het maakt de in Hilversum geboren en in Dubai opgegroeide Hermann niet uit. ,,Ik vond het leuk om te doen. Bijna anderhalve week geen mobieltje, en het is weer eens wat anders. Misschien kom je zo verder in de film- of televisiewereld of als presentator. Intussen ga ik gewoon mijn studie afmaken en modellenwerk doen.”

Dat laatste deed hij ook al als kind. Zijn moeder Sandra, bekend van het Hilversumse kattencafé, maakte zo’n twintig jaar geleden foto’s van het toen aandoenlijk kereltje met pet en koffer op station Hilversum, perron1. In ons land en in België verkocht de Hema er heel wat kaarten van.

Hilversumse student een van de verleiders op nieuwe serie Temptation Island Vips
Een Hema-kaart. foto sandra hermann
© foto sandra hermann

Nu dus aan de weg timmeren als ’intelligente Tarzan’, zoals een persbericht over hem vermeldt. Hermann is benieuwd wat zijn rol teweeg gaat brengen. ,,Laat ze me in elk geval op Instagram (bb_hermann) volgen”, benadrukt hij.

Meer nieuws uit Gooi

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons