Kunst in twaalf tuinen in Lutjebroek

Van onze verslaggeefster
Lutjebroek

Maar liefst 22 amateurkunstenaars uit West-Friesland laten op zondag 30 juni hun nieuwste werk zien tijdens Kunst in de Tuin.

Joyce Hof en Sandra Komen organiseren sinds vorig jaar de organisatie van dit kunstzinnig evenement in Lutjebroek. En dat bevalt goed. Voor de elfde editie zijn door bewoners twaalf tuinen opengesteld, waaronder zes nieuwe, waar mensen een bezoekje kunnen brengen.

Abstract

Gekozen is voor een veelzijdigheid aan kunst, waaronder schilderijen, aquarellen en keramiek, maar ook aparte kunstvormen zoals 3D houtsnijwerk en abstracte fluor Art. De route kan fietsend of wandelend worden afgelegd tussen 11 en 16.30 uur. De deelnemende tuinen zijn herkenbaar aan de Nederlandse vlag en de poster van Kunst in de Tuin voor het raam.

Nicolaas

De route en flyers zijn verkrijgbaar bij Kapsalon Raven aan de P. J. Jongstraat 88 in Lutjebroek, maar ook bij elke exposant en deelnemende tuin. Bovendien houdt huize Nicolaas in het hart van Lutjebroek tijdens Kunst in de Tuin een open dag. Hier kunnen bezoekers eveneens een expositie bezoeken.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen