Per 1 juli zal bij Schagen United ’ook onder water’ alles geregeld zijn

Ruud Ramler
Schagen

Zelfs zonder een woord te zeggen kreeg het nieuwe bestuur van fusievereniging Schagen United onder leiding van Frits Nieuwenhuizen de handen al op elkaar.

SRC en Schagen gaan per 1 juli ook administratief en juridisch onder de nieuwe naam door het leven.

Met naast de voormalige eigenaar van bioscopen als eerste voorzitter ook goedkeuring voor de bestuursleden Mike Mooij (secretaris), Anne van Es (penningmeester), het technische duo Frank Broersen en Frank Gouwenberg plus Arjenne van der Lee, die de nieuwe cultuur gaat bewaken waar twee richtingen samenkomen.

Boekhoudkundig zal het later dit jaar ook allemaal zijn opgetekend, werd tijdens de formele oprichtingsvergadering uitgelegd. Wat de leden nu slechts dienden te weten is dat er sprake is van één club ’waar onder water alles is afgedekt’.

De eerste officiële algemene bijeenkomst wordt aangegrepen om zaken als het beste van twee huishoudelijke reglementen die worden samengevoegd goed te keuren. Als ook een voorgenomen verhoging van contributie voor selectieteams onder de senioren, vanwege betaalde trainers voor die troepen.

Nu was er ruimte voor de scheidende voorzitters Lous Kruijer (Schagen) en Jac Vink om hun kleur onder de aanhang te bedanken voor het vertrouwen en de wijze van samenwerking in twee kampen.

Als ook de enorme energie die de Stichting Toekomst Voetbal Schagen in de voorbereiding van de fusie heeft gestoken te benadrukken. De nieuwe trainer Sem Wokke sprak al eerder de spelers die één team gaan vormen toe. Op 6 juli, tegen Jong AZ , is het ook binnen die lijnen officieel.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.