Elske Doets beduusd over het winnen van weer een belangrijke prijs

Elske Doets beduusd over het winnen van weer een belangrijke prijs
Elske Doets
© Foto ANP
Heerhugowaard

Doets Reizen uit Heerhugowaard krijgt vandaag voor de zesde keer de Oscar voor de beste Amerikaspecialisten. Directeur Elske Doets neemt de prijs in ontvangst tijdens het jaarlijkse congres van de Amerikaanse reiswereld in Anaheim.

De Chairman’s Circle Honors Award, zoals de prijs officieel heet, is voor de vijftig beste Amerikaspecialisten van de wereld. De prijs wordt toegekend door Brand USA, de koepel van toerismebureaus in de Verenigde Staten.

Eerder viel Doets al in 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018 in de prijzen. ,,Al voor de zesde keer, daar ben ik wel een beetje beduusd over, want het wordt ieder jaar moeilijker’’, zegt Elske Doets vanuit Los Angeles.

Volgens de zakenvrouw is de prijs vooral van belang voor de klanten van Doets Reizen. ,,Het geeft ons de bekendheid om op de best mogelijke locaties accommodaties in te kopen, waardoor we onze reizigers op plekken kunnen brengen waar anderen niet meer terecht kunnen.’’

Het bedrijf werd opgericht door haar vader Jan Doets. Sinds 1 maart gaat de onderneming door het leven als Doets Reizen. ,,Omdat we de aanpak die ons in Amerika groot heeft gemaakt ook op andere markten willen loslaten.’’

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen