300 kramen op jaarmarkt aan de Raadhuisstraat en Binnenweg in Heemstede

300 kramen op jaarmarkt aan de Raadhuisstraat en Binnenweg in Heemstede
De vorige editie van de Heemsteedse jaarmarkt.
© Archieffoto
Heemstede

Ruim driehonderd kramen staan aanstaande zondag als een lang lint opgesteld aan de gehele Raadhuisstraat en de Binnenweg. Van 11 tot 17 uur vindt daar weer de Heemsteedse jaarmarkt plaats.

Elk jaar trekt deze markt vele duizenden bezoekers. Vele winkeliers uit het centrum en handelaren van buitenaf bieden hun producten aan. Het marktaanbod bestaat uit diverse artikelen: van hapjes en drankjes tot gereedschap, sieraden, schoenen, kleding en meer.

Marktmeester Willem van Dam en mede-organisator Mariska Kaptein zien persoonlijk toe op de kwaliteit en diversiteit op de jaarmarkt.

Kinderen

Naast de vele stalletjes, is het een ’feest van zien en gezien worden’, aldus de organisatie. ,,Heemstedenaren en bezoekers uit de regio slenteren over de markt of pikken één van de vele terrasjes om te genieten van een hapje en een drankje.’’

Aan de jongste generatie is ook gedacht. Kinderen kunnen weer rondjes maken in de draaimolen of een ritje maken in de autootjes op de rondbaan.

Parkeergelegenheid is er onder meer op het terrein van de bibliotheek (aan de Eikenlaan), achter het gemeentehuis (aan het Raadhuisplein) en in de parkeergarage van AH (aan de Blekersvaartweg).

Meer informatie? Stuur een e-mail naar: marktheemstede@ gmail.com.

Meer nieuws uit Haarlem

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons