Tweede open dag van Dalisay Recovery

Tweede open dag van Dalisay Recovery
Dr. Hans Blok geeft een lezing.
© PR Foto
Wieringerwerf

Dalisay Recovery, de in Wieringerwerf gevestigde stichting voor mensen met een eetstoornis, heeft in korte tijd twee belangrijke zaken op de agenda staan.

Zo geeft zaterdag 25 mei klinisch psycholoog Hans Blok bij het bezoekadres van Dalisay Recovery, het Inloophuis Medemblik, een lezing voor naasten van mensen met een eetstoornis (ook zijzelf zijn welkom). Blok zal spreken over behandelmogelijkheden van eetstoornissen, waarmee hij zowel klinisch als ambulant ruim 25 jaar ervaring heeft. De arts deed onderzoek naar het verloop van eetstoornissen, geeft veel workshops over motivatie en heeft daarover gepubliceerd.

Verschillende vormen van behandeling zullen uitgelegd worden. Blok gaat in op de rol die motivatie daarbij speelt en wat ouders en naasten kunnen doen bij het herstelproces. Aanmelden kan per e-mail aan info@dalisayrecovery.nl. Zaterdag 1 juni van 13 tot 16 uur is er op dezelfde locatie voor de tweede keer een open dag annex ’Verwendag’, met onder meer ontspanningsmassages, make-up, fotoshoots, creatieve workshops, muzikale optredens. Ervaringsdeskundigen zijn present met een luisterend oor en geven informatie.

Meer nieuws uit Schagen e.o.

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons