Premium

LSVV laat kansen op monsterscore liggen

Naarden

Het resultaat was prima voor LSVV in Naarden: winst op NVC. De Langedijkers kregen echter voldoende mogelijkheden om in hun voorlaatste uitwedstrijd van het seizoen in de eerste klasse Aeen monsterscore boeken. Het bleef echter bij een treffer, 0-1.

Remco Reinhard werd uiteindelijk de matchwinnaar door na bijna een uur voetballen een kans te verzilveren. ,,Hij had de topscorer van deze klasse kunnen worden’’, benadrukte LSVV-trainer Rob Klanker. Hij verweet zijn hardwerkende spelers niets, maar als oud-spits had Klanker tegen NVC graag in het veld gestaan om er een paar ballen in te schieten. ,,Op de bank zit ik me dan wel te verbijten’’, bekende de trainer.

De thuisclub, die volgend seizoen overstapt naar de zaterdagcompetitie, maakte een uitgebluste indruk. Sinds de winterstop heeft de ploeg uit ’t Gooi slechts vier punten behaald. LSVV had de eenzijdige partij voor rust al kunnen beslissen, maar de bal wilde er (soms op miraculeuze wijze) niet in. ,,Gelukkig lukte dat na de rust wel’’, verzuchtte Klanker die er met LSVV naar streeft te eindigen in het linkerrijtje.

NVC - LSVV 0-1 (0-0).

Remco Reinhard 0-1.

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen