Tijd voor hoogglans bij Koninklijke HFC na misstap tegen Jong-Almere

Tijd voor hoogglans bij Koninklijke HFC na misstap tegen Jong-Almere
Haarlem

Ook assistent-trainer Paulo Meijndershagen is met Koninklijke HFC aan een seizoen bezig waar hij de vingers bij aflikt.

,,Fantastisch om te zien wat die gasten voor stappen hebben gemaakt’’, zegt de man die aan zijn zevende jaar bij HFC bezig is. ,,Met een groep gemotiveerde jongens werken op het trainingsveld. Dat is mijn ding. Hoofdtrainer zijn is niets voor mij.’’

Na de zeperd van vorige week in en tegen Almere hoopt HFC vandaag weer te gaan glanzen tegen Spakenburg (14.30) dat Koninklijke HFC met één punt achterstand in de nek hijgt.

,,Dit mooie seizoen moet een mooie plek opleveren’’, vindt Meijndershagen. ,,Als wij vierde of vijfde worden vieren we dat als een kampioenschap.’’

Om Spakenburg te verslaan zal uit een ander vaatje moeten worden getapt dan vorige week tegen Jong-Almere City. Al was er het excuus dat er in de basiself een aantal vaste waarden ontbrak. ,,We hebben dit seizoen heel veel kunnen voetballen in een vertrouwde opstelling’’, weet de rechterhand van Gertjan Tamerus.

,,Tegen Almere was het een stuk lastiger vanwege de vele aanpassingen. Ook de instelling was niet top. Doe je dat tegen Spakenburg dan blijft het hoogstwaarschijnlijk niet bij een 4-2 nederlaag.’’ Bij HFC zijn rechtsback Daniël van Son en middenvelder Lars Weistra weer beschikbaar.

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons