Telstar sluit teleurstellend seizoen af met nederlaag

Telstar sluit teleurstellend seizoen af met nederlaag
Eindhoven

In een wedstrijd die paste bij de troosteloze ambiance van het amper gevulde Philips Stadion verloor Telstar van Jong PSV. Het sluit het seizoen af op een vijftiende plaats.

Telstar wist vorige week na het 1-1 gelijke spel tegen FC Volendam al dat het nergens meer voor zou spelen tegen Jong PSV. Deelname aan de play-offs was niet meer haalbaar voor de ploeg van Snoei.

Lees hier meer: Zuur slotstuk dat past bij seizoen van Telstar [video]

Omdat het veld op De Herdgang wordt vervangen week Jong PSV uit naar de thuishaven van het vlaggenschip. In de eerste helft lag het tempo van de wedstrijd laag.

Telstar nam het meeste initiatief, maar het was PSV dat via Joël Piroe de grootste kansen kreeg. Hij miste twee keer oog in oog met doelman Sven van der Maaten.

In de tweede helft werd Jong PSV iets sterker. Telstar kwam er juist via de tegenaanval een paar keer dreigend uit. De wedstrijd leek uit te draaien op een bloedeloos gelijkspel, maar Mauro Junior ramde een afvallende bal hard de hoek in.

Telstar ging meteen in de aanval, maar een doelpunt van Ondaan werd afgekeurd vanwege buitenspel. In blessuretijd besliste invaller Jaëll Hattu de wedstrijd met een goal na een aardige solo. Zo eindigt Telstar het seizoen op plek vijftien.

Meer nieuws uit Telstar

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons