Zesde nederlaag op rij voor Schoten

Zesde nederlaag op rij voor Schoten
Haarlem

Schoten leed zondag de zesde nederlaag op rij. KFC was in Haarlem-Noord met 1-4 te sterk.

Voor de laatste zege moet men lang terugscrollen in de app van Voetbal.nl. Op 27 januari was Schoten te sterk voor West Frisia.

,,Het was tegen KFC gewoon ondermaats. We zijn bij standaardsituaties niet scherp genoeg en teveel spelers zaten niet in de wedstrijd”, baalde Schoten-trainer Gidon Reinders Folmer.

In het eerste bedrijf was Schoten dus niet alert bij de 0-1 en 0-2. Na de rust werd het snel 0-3 en bracht Bilal el Ouariachi nog iets van spanning terug in het duel. Schoten gaf meer druk naar voren maar een verkeerde terugspeelbal bracht de Haarlemmers weer terug bij af.

Omdat Beemster heeft verloren is nacompetitie nog steeds haalbaar.

Pancratius verspeelde in de laatste minuut een zeker lijkende zege. Bij SCH ’44 verloren de Badhoevedorpers met 3-2.

Thom Leenen en Bas Pel zetten Pancratius op een comfortabele marge. De 1-2 viel heel snel waarna Ralf Fenne zijn vrije trap binnenkant paal uit het doel zag rollen.

SCH ’44 speelde steeds opportunistischer en dat leverde in de laatste minuut de 2-2 op. Meteen daarna kopte Pel op de lat. In de tegenaanval schoot de thuisploeg de 3-2 binnen. De bezoekers zagen in de allerlaatste seconde uit een scrimmage de bal wederom op de lat terechtkomen.

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons