Grote ontlading bij BOL na zege in slotfase

Mijdrecht

Officieel heeft BOL nog een punt nodig, maar niemand hoeft er meer aan de twijfelen dat BOL ook volgend seizoen in de eerste klasse uitkomt. Door twee treffers in de slotfase van de wedstrijd wisten de Langedijkers zaterdag op het nippertje te winnen van Argon. En na de 1-2 zege staat het elftal van Bart Hoogland inmiddels zelfs weer vijfde.

De ontlading was groot tpoen Koen Tros op aangeven van Martijn Ton de winnende binnenkopte. BOL had al vrede gehad de 1-1, die kort daarvoor door een kopbal van Sietse Brandsma (eveneens voorzet Ton) op het bord was verschenen, maar het werd nog meer. ,,Fantastisch”, jubelde trainer Hoogland. ,,Dit was zo’n moment waarom je weet dat je trainer bent geworden. Ik kan hier zo enorm van genieten.”

In Mijdrecht kwam BOL in de eerste helft op achterstand. En kwam vlak na rust een paar keer goed weg, aldus Hoogland. ,,We wilden hoog druk zetten, maar dat lukte niet goed.” Nadat een aanvankelijk gegeven penalty voor de bezoekers nog werd teruggedraaid, kwam het op de valreep toch nog goed.

Argon - BOL 2-1 (1-0) Ian Refos 1-0, Sietse Brandsma 1-1, Koen Tros 1-2.

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen