Premium

’Hulde voor deze perfecte service’

’Hulde voor deze perfecte service’

Complimenten van tevreden consumenten.

Fietsenstunt

Ilonka Scholten uit Sijbekarspel prijst de Fietsenstunt in Hoorn. Zij had een doneeractie op touw gezet voor een elektrische bakfiets voor haar kleinkinderen, waaronder een tweeling van bijna twee die veel naar buiten moet vanwege een zeer zeldzame aandoening. De rijwielzaak bood haar een flinke korting aan op de kostbare bakfiets. ’Ze verdienen een zeer dikke duim.’

Smits Keukens

Bij de keuken, die Josine en Hans de Boer uit Velsen-Zuid negen jaar geleden kochten bij Smits Keukens Uitgeest (met filiaal in Haarlem), ontstonden bollingen en loslatingen van de plinten en de zijpanelen van kastjes. Zonder enige discussie is alles keurig, snel en kosteloos vervangen. „Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Hulde voor deze perfecte service.”

Deen

Martine Knip uit Hoorn spaarde bij supermarkt Deen knuffeldierenstickers. Ze had veel dubbele maar kwam ook sommige tekort. Een ruilactie had ze gemist. Op een mailtje aan klantenservice kreeg ze de ontbrekende stickers thuisgestuurd plus nog een leeg album zodat zij voor beide kleinkinderen twee complete albums had. Dankzij Deen werd het groot feest.

Karwei Schagen

De elektrische schroevendraaier die hobbyklokkenmaker Karel Budde uit Den Helder van zijn zoon had gekregen, hield er al naar een paar keer mee op. Het ding lag er maar. Meneer Budde vroeg Karwei in Schagen de één jaar oude machine te repareren. In plaats daarvan mocht hij een nieuwe uitzoeken, terwijl hij geen aankoopbon meer had. „Ik ben er heel blij mee.”

Uw compliment?

We hebben nog genoeg complimenten van lezers van het Noordhollands Dagblad. Maar lezers van onze andere dagbladtitels roepen we graag nog maar weer eens op ook een compliment door te geven voor onverwacht goede klantenservice van een winkel of bedrijf. Complimenten vinden we immers belangrijk naast alle verhalen over zaken die níet goed gaan.

Ombudsman nieuwsbrief

Durk Geertsma en Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.

Meer nieuws uit Ombudsman

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.